Редактор: e-mail: кадър: Фейсбук/Февруари, март, април ще изправя държавата! Това заяви министър-председателят

...
Редактор: e-mail: кадър: Фейсбук/Февруари, март, април ще изправя държавата! Това заяви министър-председателят
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Как не ви е срам, лъжливи сайтове! Не отровни, а смръдливи. Няма да затварям държавата. Февруари, март, април ще изправя държавата

Редактор: 

e-mail: 

кадър: Фейсбук/

Февруари, март, април ще изправя страната! Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов във видео във Facebook. Той се обърна към почитателите си в обществената мрежа с обръщение да не имат вяра на „ лъжливите уеб сайтове с вуву магиите и измислиците “.

„ Как не ви е позор бе? “, това повтори на няколко пъти Борисов. „ Няма да бъде затваряна страната! “, безапелационен беше министър председателят. Той изясни, че в този момент е ясно какво съставлява ковид, за разлика от пролетта. „ Здравите би трябвало да работят, инфектираните да се каринтинират, болните да се лекуват незабавно “, изясни той.

По време на обръщението си, Борисов на моменти дишаше тежко и даже се разкашля.

„ Надявам се скоро да съм измежду вас. Силен съм, усещам се задоволително убеден да уверя хората да преодоляват вируса “, сподели ще той. Премиерът не спести положителните думи за експертите, които се грижат за него, като ги назова „ моите лекари юнаци “ и ги посъветва да „ въртят “ другите антибиотици. „ Вие знаете по-добре “, добави Борисов.

Той се изрече доста остро към съперниците си, като разяснява, че те не са „ отровни “ (по прилика с Отровното трио), а „ смрадливи “.

Според Бойко Борисов против него е бил изработен опит за пуч, който да приключи с определяне на президентска република. Този проект обаче се бил провалил.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР